En sida till förlag


Din kanot i e-boksfloden!
 

Detta gör oss annorlunda

En sida till är förlaget för dig som vill läsa i din smartphone eller på din surf- eller läsplatta. Du hittar våra e-böcker och författare hos många av de ledande e-bokhandlarna. Vi tycker att det viktigaste är att du får valuta för det du betalar för. Därför får du alltid information om ungefär hur lång lästid du kan förvänta dig! Och vi sätter priset efter det!

Vi är ett förlag mellan tradition och egenutgivning, I traditionell utgivning tar förlagen en stor del av kakan, men står också för en stor del av kostnaderna för tryckning, marknadsföring etc. Fast förlagens kostnader för publicering av e-böcker är väsentligt lägre, har man inte ändrat sin affärsmodell, vilket många läsare och författare reagerat på.

Genom ett unikt samarbete mellan författare och förlag ger vi långt större andel av intäkterna och mer generösa rättigheter för författaren än de flesta traditionella förlag. Det kan vara intressant för dig som läsare att veta att det du betalar för din upplevelse huvudsakligen går till författaren.

Vi på En sida till förlag vill ge dig som läsare möjlighet att läsa ny spännande e-litteratur av spännande författare till rimliga priser.

För författare vill vi ge möjlighet att publicera sig och få en större del av intäkterna.


Svårare än så är det inte!