Gilla oss!

NYTT!

150315:

Nu börjar vi också att publicera på Amazon!

150212:

Genom ett nytt samarbete har vi nu utökat antalet återförsäljare rejält och dessutom fått en ny kanal in på biblioteken. Förhoppningsvis kommer detta att boosta försäljningen för alla våra författare!

 

Jennies boklista är först ut att recensera våra böcker och noveller. Läs mer här!

Tävlingar!

Skall vi ha många av! men spara inte dina manus för det. Skicka in dem och bli utgiven!

Kolla under rubriken Tävlingar!

 

Facebook

Nu fnns webshopen också på Facebook!

Glöm inte att gilla Facebooksidan!

 

Camilla Linde

Min senaste bok!Min senaste bok!Varför skriver du? Frågan har jag fått ett antal gånger och det finns liksom aldrig ett riktigt bra svar på den. För att jag måste, är det ärligaste jag kommit på, men det lämnar ofta frågeställaren med ett ansiktsuttryck som säger att jag nog måste vara lite galen ändå. Och det är väl inget bra svar egentligen. För måste jag verkligen? Jag måste andas. Jag måste äta. Men skriva? Jo, det känns faktiskt så. Ända sedan min farfar stack Skriet från vildmarken i handen på mig och med en blinkning sa att det fanns mer där den kom ifrån så har jag varit fast. Fast i världar skapade av andra. Och hur kan det då vara möjligt att inte vilja skapa sådana världar själv, som andra kan gå vilse i och förundras över? Kanske var min farfar egentligen en langare? ”Första är gratis men sen kostar det.” Fast det gjorde det förstås aldrig. Nästan varje gång vi sågs hade han en ny bok med sig, men han ville aldrig ha något i utbyte. Det var vår grej, att dela med sig av världar. Viljan och behovet att läsa är så tätt sammanbundet med tvånget att skriva. Att det finns någonting som kliar och vill ut. Något som behöver berättas. Jag tror att min farfar förstod det, när han då kanske utan att veta eldade på en läslust som ännu inte hade väckts till liv.

 

Nu tänker jag ofta på farfar, om han hade gillat det jag skriver. Eller om han hade tyckt att det var hemskt. Dåligt rentav. Men jag tror inte det. Jag tror att han hade lett och blinkat, och frågat om det fanns mer där det kom ifrån. 

Berätta för dina vänner om min boksida!