Gilla oss!

NYTT!

150315:

Nu börjar vi också att publicera på Amazon!

150212:

Genom ett nytt samarbete har vi nu utökat antalet återförsäljare rejält och dessutom fått en ny kanal in på biblioteken. Förhoppningsvis kommer detta att boosta försäljningen för alla våra författare!

 

Jennies boklista är först ut att recensera våra böcker och noveller. Läs mer här!

Tävlingar!

Skall vi ha många av! men spara inte dina manus för det. Skicka in dem och bli utgiven!

Kolla under rubriken Tävlingar!

 

Facebook

Nu fnns webshopen också på Facebook!

Glöm inte att gilla Facebooksidan!

 

Tommy Sjöholm

Välkommen till min boksida! 

Jag är en medelålders man som skrev en hel del i yngre dar, men när barnen kom, tre hann det bli och det äldsta är numer mamma och jag morfar, lades det privata och skönlitterära skrivandet på hyllan. I mitt arbete som doktorand i sociologi och sedan copywriter fortsatte jag dock.

Min senaste bokMin senaste bok
Jag lärde mig mycket av att arbeta med texter i dessa sammanhang. Framförallt blev det lättare att ta till sig kritik och synpunkter utan att ta det personligt. Något jag menar har varit värdefullt när jag fått kommentarer av andra som orkat läsa mina texter. För jag är av övertygelsen att om en människa bryr sig så mycket om min text att den orkar ha synpunkter på den, har jag berört. Och det är det viktiga för mig. Sen behöver jag aldrig ändra något jag själv inte vill ;-)

För ungefär tre år sedan återupptog jag mitt skönlitterära skrivande. Barnen var utflugna, jag hade skiljt mig och hade hyfsat med tid även om jag är företagare (numera i cateringbranschen). Det blev några noveller, början på en deckare, någon dikt. 

Jag letar fortfarande efter det jag vill skriva om, min tematik, för jag är lite rädd att när jag bestämt mig kan jag inte skriva något annat... Fel kanske men det är nog ett av skälen till att jag inte kört igång ett romanprojekt ännu. Ett annat skäl är att jag verkligen gillar noveller – Alice is my girl!

 

Berätta för dina vänner om min boksida!